“First GiveAway by Encik Kidal”





click banner to join!

Greetings All My Readers, Followers & Silent Readers ;)

Hari ni terdetik nak jenguk blog kawan saya ni Encik Kidal. Dah lama tak melawat. Hehehe. Jalan-jalan ternampak pulak entry "First GiveAway by Encik Kidal". Nampak menarik, kita join lah :D

*Hai Encik Kidal, lama tak bertanya khabar. Kita rindu. Cehh, HAHA :P

Baik. Mari kita tengok story mory di bawah. Semoga terhibur dan berguna untuk semua pembaca. Bismillahirrahmanirrahim.....

Hadiah Yang Saya Paling Nak

Customise Notebook or Planner


Azam Tahun 2016

“Azam saya pada tahun 2016 ialah menjadi usahawan muda yang berjaya dan mencari pasangan hidup dengan niat berkahwin dan bukan untuk bercinta. Ya, itulah azam yang saya letak dalam diri pada hujung tahun 2015 untuk tahun 2016.

Azam pertama iaitu Menjadi Usahawan Muda Yang Berjaya. Perancangan saya awal tahun adalah mahu melancarkan Online Shopping untuk kasut dan baju. Alhamdulillah Online Shopping Shoes telah berjaya dilancarkan. Online Shopping Dress juga akan dilancarkan tidak lama lagi. InshaAllah.

Azam kedua pula seperti yang telah diberitahu di atas, Mencari Pasangan Hidup Dengan Niat Berkahwin dan Bukan Untuk Bercinta. Saya rasa mungkin dah tiba masanya untuk mencari. Hanya mencari dan untuk bersama tu, mungkin tahun seterusnya kalau ada jodoh. Tapi malangnya, jodoh pun masih tak nampak bayang. Hahaha."

Okay lah. Done for azam's story. Itu je kot serba sedikit azam saya. Kalau panjang-panjang pun tak ramai yang rajin baca, kan :D InshaAllah saya akan berjaya untuk kedua-duanya. Aminnn. Terimalah kata-kata semangat daripada saya,

"Walaupun aku tidak berjaya di dunia, InshaAllah aku berjaya di akhirat"



INSTAGRAM : @imahamdan
TAG OF FRIENDS : MiaLiana, ShahidaDzulkafli, SayidahNapisah


Labels: , , , , , , , , , ,