REVIEW FILEM KNOCK KNOCK



Dua hari lepas 6 Oktober 2015 saya dapat tiket ke Preview Filem Knock Knock yang akan keluar di pawagam hari ini 8 Oktober 2015! So, bila dah tengok keseluruhan cerita filem ni, saya pun nak buat sedikit review tentang filem ni. Kepada yang belum tengok, anda mungkin masih boleh buat pilihan sama ada jadi tengok atau tidak selepas membaca review ini. Sebab review ni agak bad news jugak lah tentang Filem Knock Knock ni.

Firstly nak minta maaf laa pada pengarah cerita, penganjur, pelakon dan semua krew-krew filem tentang review ni. Dengan review ni, mungkin mereka boleh perbaiki lagi mana yang lemah tu kan? ;)

Official Trailer Filem Knock Knock

REVIEW FILEM KNOCK KNOCK

Okey laa. For me, filem ni dah best sebenarnya. Cuma yang tak bestnya, filem ni macam tak ada motif di sebalik cerita. Senang cerita, filem ni tak ada jawapan dan ending yang tergantung. Selain tu, tajuk dengan cerita macam tak berapa kena. Sampai sekarang saya tak dapat jawapan tu. Siapa dua orang perempuan tu? Kenapa dia tiba-tiba serang lelaki tu? Nampak gaya macam nak balas dendam, tapi balas dendam sebab apa? Haaa tu je lah kot yang bad news nya. Hehehe.

****************************************

Maybe I give 1 star :( Really disappointed. By the way, cerita memang dah gempak. Cuma tak ada jawapan. I want to know the motif only. Setiap cerita mesti ada jawapan. Mana boleh tergantung. Ia akan mengecewakan penonton. Right? I think laaa. Maybe cerita ni cuma nak bagitahu supaya jangan buka pintu kepada orang yang tak kenal. Entah lah. Confused. Huhuhu

So, kepada yang belum tengok. Boleh lah anda tonton sendiri dan berikan review anda serta berapa bintang untuk filem ni, okey? Kita sama-sama share pendapat. Mungkin ada yang boleh terangkan cerita ni sebenarnya macam mana, kan? Hehehe. Okey, terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk membaca review ni! Jumpa lagi! ;)

Labels: , , , , , ,