REVIEW FILEM POLIS EVO




Sejak Polis Evo keluar ni, memang cari masa je nak pergi tengok. Akhirnya, dapat jugak pergi tengok semalam satu family dekat Aeon Jusco Rawang :D Tengok trailer macam gempak lepas tu ramai pulak cakap memang best. Memang lagi berkobar-kobar laa nak tengok. Hehehe


Alahhh boleh pegang dengan tangan je kereta ni, kihkih. Nak pergi tengok Polis Evo, mesti lah kena datang naik Evo jugak baru semangat. Ehhh! Hihihihi :P

Disebabkan semalam excited sangat sampai lupa nak snap gambar, kita ambik gambar lama je lah. Hahaha. Ni sebenarnya gambar masa tengah holiday dekat Melaka >,<


Okey, sekarang ni nak cerita pasal filem ni. I recommend to uolls untuk tengok filem melayu Polis Evo ni sebab memang best! Saya bagi 7/10 laaa :D

Kalau Shaheizy Sam dah bergabung dengan Zizan Razak, memang meletup-letup lah cerita ni. Kalau Shaheizy Sam terkenal dengan aksi lawan dia tu lah kan, kalau Zizan Razak pulak of course la terkenal dengan lawak dia tu. So, rasanya korang pun dah boleh bayangkan kalau dua-dua ni bergabung apa jadi? Perghhh! Memang gempak + lawak laaa hahaha xD

Siapa minat evo, minat Shaheizay Sam, Zizan Razak, memang terbaik laa untuk tengok filem ni. Serious talk, satu pawagam gelak tak berhenti tengok filem ni!
Tak tipu, sebab semalam memang rasa nak pecah perut gelak je :D

Ada jugak laaa sikit part sedih, nak mengalir jugak la air mata. Mana yang hatinya mudah tersentuh tu, prepare tisu awal-awal. Hehehe *semalam pun cover-cover lap air mata pakai tangan. Huhuhu >_<

Ending filem ni bagi saya, kalau ada Polis Evo yang kedua memang wajib pergi tengok! Okey tu je. Bye ;D


Jom layan dulu "Lagu EVO" khas untuk Filem Polis Evo!


Notes : Siapa yang dah tengok Filem Polis Evo ni, boleh lah komen review korang berapa bintang yaaa, hehehe

Labels: , , , , , , , , , ,