RENEW BLOG



Selamat datang ke Ima Hamdan Blog kepada bloggers & followers sekalian!
For your information, nama & content di dalam blog ini sudah dua kali ditukar. First name is "Super Contest Blog" and the second name is "Cik Bungas".

Well, fikiran masih tak matang masa buat blog ni. Letak nama pun pelik-pelik. So, tak yah pening-pening kita letak nama sendiri je kan senang :D
Nak ingat senang, nak cari senang, nak terkenal pun senang. Eh? Hahaha

Blog ini adalah blog kedua saya. Blog pertama saya adalah "Ruang Miss"
Ruang Miss ditubuhkan sejak tahun 2011. Entry di situ lebih kepada News, Tips, Recipe dan lain-lain. Sebabnya blog tu nampak lebih formal.

Blog ini pula saya tubuhkan adalah untuk personal story, hiburan, giveaway, contest, segmen dan santai. Semoga matlamat saya kali ini tercapai dan berjalan dengan lancar. Amin :)

Lastly, million thanks to all readers, followers & supporters for this blog. Selamat berkenalan dan jumpa lagi di story akan datang. Terima kasih ;)

Labels: , , , , , , , , , , , , , ,