EXCHANGES LINK BLOG



Hello bloggers ! Jumpa lagi kita di sini dengan kerajinan anda ke sini :D

Apa itu exchanges link blog ? Kepada yang newbie dan tak berapa tahu tu,
meh sini baca. Exchanges link blog ni adalah pertukaran link blog antara blog anda dan blog orang lain. Contoh, saya listkan blog anda di dalam blog list saya dan anda pula listkan blog saya di blog list anda. Ok, jelas ?

Exchanges link blog ni kelebihan dia adalah untuk menaikkan lagi trafik di blog kita. Selain tu, dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesama bloggers. Ecehh ! Hihihi :P (betul kan)

Kalau macam tu, sesiapa yang sudi ber'exchanges' link dengan saya bolehlah ikut arahan di bawah ni okey ? :)



Cara-caranya :

1) Letakkan nama 'Ima Hamdan' sebagai blog list anda dan linkkan ke sini
    (http://imahamdan.blogspot.com/)

2) Berikan 'Nama Blog' & 'Link Blog' anda di ruangan komen di bawah.

3) Jika didapati anda menipu, serta-merta blog anda akan dibuang daripada
    blog list saya. *saya peng'stalker' okey :P

Haa, senang jer kan? Apa tunggu lagi? Cepat-cepat la komen kalau nak duduk dalam top list :D

Sekian, terima kasih.

Labels: , , , , , , ,